Change Management Foundation in United Kingdom

Într un mediu de afaceri în care Volatilitatea și Complexitatea sunt în creștere, schimbările au devenit partea oricărei inițiative.

Ce este Managementul Schimbării?

ACMP (The Association of Change Management Professionals) definește managementul schimbării ca o abordare structurată pentru a facilita tranziția unei organizații de la o stare actuală la una viitoare cu scopul obținerii rezultatelor așteptate.

Despre Managementul Schimbării

Schimbarea organizațională semnificativă poate fi o provocare. Adesea necesită mai multe niveluri de cooperare și poate implica diferite entități independente din cadrul unei organizații. Dezvoltarea unei abordări structurate a schimbării este esențială pentru asigurarea unei tranziții benefice, atenuând în același timp perturbările.

Schimbările eșuează de obicei din motive umane: promotorii schimbării nu s-au ocupat de reacțiile sănătoase, reale și previzibile ale oamenilor la perturbarea rutinei lor. Comunicarea eficientă este unul dintre cei mai importanți factori de succes pentru managementul eficient al schimbării. Toți indivizii implicați trebuie să înțeleagă progresul în diferitele etape și să vadă rezultatele în urma schimbărilor.

Managementul schimbării oferă abordări, instrumente și tehnici care permit unei organizații să atingă cu succes obiectivele stabilite. Prin integrarea cu alte discipline cum ar fi: planificarea strategică, managementul proiectelor, dezvoltarea organizațională și îmbunătățirea proceselor, managementul schimbării oferă valoare, permițând angajaților să accepte schimbarea și să ajunga la obiectivele stabilite. Cu cât tranziția este mai simplă pentru angajații unei organizații, cu atât organizația va fi mai eficienta în atingerea beneficiilor stării viitoare dorite.

Cursul este adresat:

  • managerilor de proiect;

  • service delivery managers;

  • oricărei persoane care face parte din change management department.

Ce conține cursul?

Fie ca vorbim de schimbări în planurile de proiect sau în serviciile oferite clientilor, partea de " Change management " devine o practică din ce în ce mai întalnită. Pe parcursul a 2 zile de curs vom discuta despre cum arată schimbarile și ce pași trebuie urmați pentru o implementare cât mai bună a inițiativelor de schimbare. 

Despre ce vom discuta : 

1. The lifecycle of a successful change 

2. Define a change 

3. Benefits management  

4. Stakeholder strategy 

5. Communication and engagement 

6. Change readiness , planning and measurement 

7. Project management 

8. Facilitation 

Course Dates and Prices